Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

ENERGY The Network 2011

Door WeeJeWel op zaterdag 19 februari 2011 17:17 - Reacties (11)
Categorie: Non-tech, Views: 3.882

Vanavond! :D

Volgende: ING saldo ophalen met PHP 03-'11 ING saldo ophalen met PHP
Volgende: Deathgrunt @ Frontpage 02-'11 Deathgrunt @ Frontpage

Reacties


Door Tweakers user Jejking, zaterdag 19 februari 2011 17:54

O dang! Waarom post je zoiets NU pas, lul :( I want that too! Het ziet er super uit, lekkere muziek en dan goed gemonteerd. Ik vinnet gaaf :)
Door Tweakers user Anoniem: 237466, zondag 20 februari 2011 01:23

Smaakoos ?

dan wil ik weleens welke smaak jij hebt


Door Tweakers user Anoniem: 253053, maandag 21 februari 2011 01:45

Been there!

Leuk ook om te zien dat ik gister mensen uit chicago heb gesproken. Reizen een paar duizend kilometer om aanwezig te zijn! :)

Door Tweakers user Aapenootjes, maandag 21 februari 2011 08:34

Hoe is het op zo'n feestje nou met de hitte eigenlijk? Laatst was ik op I love Techno in Gent en de hitte daar was best een spelbreker voor mij eigenlijk. Nu ligt dat ook deels aan mijzelf, ik heb vrij snel last van warmte maar het houd mij een beetje tegen om nog naar dit soort feestjes te gaan.

Door Tweakers user quistler, maandag 21 februari 2011 10:24

Aapenootjes schreef op maandag 21 februari 2011 @ 08:34:
Hoe is het op zo'n feestje nou met de hitte eigenlijk? Laatst was ik op I love Techno in Gent en de hitte daar was best een spelbreker voor mij eigenlijk. Nu ligt dat ook deels aan mijzelf, ik heb vrij snel last van warmte maar het houd mij een beetje tegen om nog naar dit soort feestjes te gaan.
Als je een T-shirt aantrekt is er niks aan de hand.. Er is genoeg airco aanwezig in de grote zaal van de jaarbeurs.

Door Tweakers user Aapenootjes, maandag 21 februari 2011 12:03

Ah, ja dat was dus het probleem bij I love Techno. Geen airco en alleen als op het moment dat het in een zaal stil was (tussen 2 acts in) konden bovenin wat ventilatiegaten open. Ik baalde toen eigenlijk dat ik niet gewoon een korte broek aan had :P

Door Zen, maandag 21 februari 2011 19:06

Aapenootjes schreef op maandag 21 februari 2011 @ 08:34:
Hoe is het op zo'n feestje nou met de hitte eigenlijk? Laatst was ik op I love Techno in Gent en de hitte daar was best een spelbreker voor mij eigenlijk. Nu ligt dat ook deels aan mijzelf, ik heb vrij snel last van warmte maar het houd mij een beetje tegen om nog naar dit soort feestjes te gaan.
Qua hitte is het prima te doen. Als je het warm hebt moet je beetje naar zeikanten gaan. Alleen middenin de mensenmassa is het zo warm dat je lekker constant zweet ^^
Energie was VET! Uiteindelijk naar huis gelift, zo vroeg op de zondag morgen. haha. Kvond het einde van Energy echt stuuukke beter dan Trance Energy 2010. Sander van Doorn heeft de atmosfeer lekker vast weten te houden!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.