BubbleConf 2012

Door WeeJeWel op vrijdag 14 september 2012 14:14 - Reacties (1)
Categorie: -, Views: 2.676

Vorige week dinsdag zat WeeJeWel van z'n gratis broodje te genieten tijdens een lunchlezing van Nedap, een van de leukere technische bedrijven uit de regio. Het verhaal van de spreker ging over eigenzinnige mensen, techneuten die lekker koppig waren en daardoor veel meer vrijheid zouden krijgen bij een bedrijf als werknemer. Herkenbaar :Y)

Toen m'n broodje ongeveer op was, vertelde Andre (de spreker) over een evenement dat wordt georganiseerd door Nedap, samen met Phusion en Teixido. BubbleConf werd georganiseerd voor eigenzinnige mensen, zowel ondernemers, werknemers als studenten. Direct m'n smartphone geunlocked en naar de website gebrowsed. Geen idee wat er wordt besproken, maar de stijl sprak me zo aan dat ik er best wel heel graag heen wil. Gewoon om inspiratie op te doen en met soortgelijke mafkezen als ik spreken.

Ik ga na het evenement een verslag schrijven, dus ik houd jullie op de hoogte!

http://www.bubbleconf.com/

Volgende: ProTube 2.2 09-'12 ProTube 2.2
Volgende: ProTube 2.1 08-'12 ProTube 2.1

Reacties


Door Andre Foeken, vrijdag 14 september 2012 16:47

Leuk dat mijn praatje iets raakte! :) Bubbleconf biedt trouwens flinke korting op een kaartje voor studenten, dus als iemand anders ook wil, vergeet niet aan te geven dat je student bent!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.